• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Jacob Quvang

EfB-brev: Lejesvend var ikke inviteret til møde

Foto: EfB.dk

Esbjerg-spilleren Patrick Schmidt blev ikke inviteret med til det møde, hvor flere Esbjerg-spillere underskrev det åbne brev mod Peter Hyballa.

Af Jacob Quvang

Torsdag kom det frem, at 21 Esbjerg-spillere havde holdt møde og herefter underskrevet et åbent brev, som udtrykte mistillid til klubbens tyske træner Peter Hyballa. 

Men i og med at det kun var 21 spillere, så viser det også, at det ikke var en samlet spillertrup, som underskrev. Nu fortæller den østrigske lejesvend Patrick Schmidt, at han slet ikke blev indbudt til det førnævnte møde. Det fortæller han til JydskeVestkysten

Til mediet forklarer lejespilleren fra engelske Barnsley, at situationen er kommet bag på ham, og at han ikke ved, hvorfor han ikke blev inviteret. Sandsynligvis dog fordi de, som havde indkaldt til mødet, regnede med, at han ikke ville skrive under på brevet. 

Direkte adspurgt om han i så fald ville skrive under, svarer han nej, og at han er tilfreds med træner Peter Hyballa. 

- Ja, det er jeg, jeg har intet at klage over. Men hør her, jeg kan jo ikke sige noget om, hvad andre har oplevet, og de skal reagere, som de synes, de skal, men jeg kan bare sige, at jeg ikke har oplevet noget af det, der er blevet klaget over, fortæller Patrick Schmidt.

Østrigerens formål med udtalelserne er ikke at tage afstand fra de 21 spillere, som har underskrevet brevet. I stedet påpeger han, at sagen ifølge ham burde været løst internt og ansigt til ansigt. 

Derudover anerkender han også, at holdet får svært ved at agere som en samlet enhed efter, samt at sagen er kommet lidt ud af kontrol.