Video : Tipsbladet
1. division

EfB-chef: Har 16-17 spilere, jeg roligt kan sætte ind fra start

Der er masser af kamp om pladserne i Esbjerg, mener cheftræner Olafur Kristjansson.

Om mindre end en måned indleder Esbjerg fB sæsonen mod Skive, og det betyder, at Olafur Kristjansson inden alt for længe skal have fundet ud af, hvilke 11 spillere der skal starte i sæsonpremieren - og der er stor kamp om pladserne, siger cheftræneren til jv.dk.

Men det betyder samtidig, at onsdagens træningskamp mod AaB ingenlunde kommer til at blive brugt på at se hele truppen an. Det ordnede Kristjansson mod Aarhus Fremad i sidste uge.

Læs også:Mellberg usikker på fremtiden i danskerklub efter endnu et nederlag

I stedet kommer han til at stille med noget, der kan ligne en A-formation, og det samme bliver tilfældet, når det gælder Viborg i næste uge.

- Når vi skal spille mod Viborg i næste uge, skal vi gerne have det snævret så meget ind, at det begynder at ligne en startopstilling. Jeg har vel 16-17 spillere, jeg roligt kan sætte ind fra start, og det drejer sig om for alle, at de skal vise mig, at de vil spille.

Læs også:EfB-træner om Ankersens klubskifte: Ikke en selvfølge i moderne fodbold

- De, der starter ude mod AaB, skal ikke hænge med hovedet, de skal nok få chancen, og så er det op til dem selv at tage den, fortæller han til mediet.

Opgøret mod AaB spilles i Ikast, hvor der bliver mulighed for at teste VAR-systemet.

Læs også:Keepertalent forlænger med Esbjerg fB

Læs også:Lejeaftale tæt på: Ante Erceg nærmer sig exit i Brøndby

Læs også:FCM-keeper i Fredericia: Jeg er nødt til at spille