Mellberg usikker på fremtiden i danskerklub efter endnu et nederlag

Den tidligere FCK-spiller Olof Mellberg er ikke sikker på sin fremtid i Helsingborg IF.

Både Andreas Randrup og Anders Lindegaard er på lønningslisten i Helsingborg IF, der trænes af den tidligere svenske landsholdsspiller Olof Mellberg.

Men det er langt fra gået som håbet i denne sæson, og klubben, der blot ligger en kort færgetur fra Helsingør, ligger allersidst i den bedste svenske række, Allsvenskan.

Helsingborg tog ellers en tidlig føring i det sjette ved Mix Diskerud minut i mandagens kamp mod Sirius. Men tre minutter før pausen udlignede Sirius ved Stefano Vecchia, og et minut før slutningen på den ordinære spilletid gjorde udeholdets Mohammed Saeid det til 2-1 for Sirius.

- Jeg er selvfølgelig skuffet. Jeg tror, ​​vi kunne have skabt mere mod Sirius. Det troede jeg også den anden dag. Vi har store muligheder for at skade dem, men gør det ikke ofte nok under kampen, siger Olof Mellberg.

Helsingborg har blot fået to sejre, og ligger sidst i Allsvenskan, og Mellberg ser ikke fremtiden som sikker ovenpå mandagens resultat.

- Den er sikkert usikker. Vi ligger sidst, og så vil defleste trænere nok ikke mene, de er det, hvor de skal være, siger Mellberg, der dog ikke har tænkt sig at komme klubben i forkøbet evd at opsige sin stilling.