• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Okstrøm

Efter Abou Ali-hændelse: Sådan er planen

Foto: Getty Images

Ikke overraskende har DBU valgt, at man skal genoptage kampen mellem Vendsyssel og Lyngby. Datoen er dog ikke fundet endnu.

Af Oliver Okstrøm

Det var uhyggeligt lørdag, da Vendsyssels Wessam Abou Ali faldt om på banen i kampen mod Lyngby i 1. division. Det skete efter 60 minutters spil, og nu er det er afgjort, hvad der skal ske med opgøret, som blev afbrudt og ikke genoptaget igen.

Ifølge Nordjyske er DBU kommet frem til, at man spiller videre fra 60 minutter, hvor hændelsen skete. Dog er det endnu ikke blevet fastlagt, hvornår de skal mødes for at spille de sidste 30 minutter plus tillægstid af kampen.

Desuden er man kommet frem til, at det røde kort, som Vendsyssels Tiemoko Konate blev præsenteret for efter at blev udvist for at have haft hånd på bolden er trukket tilbage - og der bliver heller ikke tildelt karantænepoint.

Der var nemlig slet ikke hånd på, men han kommer altså ikke ind igen, og dermed må Vendsyssel starte op med 10 mand på banen, når de engang kommer i gang med kampen igen.

Stillingen var 1-1, da opgøret blev standset.

Her var det først et selvmål, som sendte Vendsyssel i front, hvorefter Marcel Rømer udlignede for Lyngby.

Wessam Abou Ali har efter situationen, hvor han blev hentet af en ambulance på banen fortalt om sin tilstand. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020