• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Ole Hoffskov

Efter Brøndby-afsked: Næstved skriver med forsvarsspiller

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Christian Enemark har skrevet kontrakt med Næstved BK.

Af Ole Hoffskov

Christian Enemark har kontraktudløb i Brøndby IF i slutningen af denne måned, og derfor har det været muligt at plukke den 20-årige forsvarsspiller kvit og frit for interesserede klubber. Og det er lige præcis, hvad Næstved BK nu har gjort.

Den sjællandske klub, der i den netop afsluttede sæson var meget tæt på at snige sig med i de afgørende kampe om oprykning til Superligaen, har skrevet en to-årig kontrakt med Christian Enemark.

Det skriver sn.dk.

- Jeg ser utroligt store muligheder i det projekt, som Næstved har sat gang i. Jeg har haft nogle samtaler med klubbens ledelse, hvor man blandt andet har fortalt om de sportslige ambitioner og den spillestil, man gerne vil spille. Det er alt sammen noget, der passer perfekt til mig. Man kan godt sige, at »Det nye Næstved« passer perfekt til mig, siger Christian Enemark til mediet.

Christian Enemark har i denne sæson været udlejet fra Brøndby IF til HB Køge, og han fik en del spilletid som højre back. Enemark ser imidlertid sig selv som midtstopper, og det får han mulighed for at spille i Næstved BK, hvilket vejede tungt i forhold til skiftet, fortæller han til sn.dk.

20-årige Enemark står noteret for to kampe for Brøndbys førstehold. 

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.