• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Victor Risager

Efter et halvt år: Dansk klub forlænger med træner

Foto: Getty Images

Kun et halvt år efter han blev hentet til klubben, får han nu en ny aftale.

Af Victor Risager

FC Fredericia fra den næstbedste danske række har torsdag forlænget kontrakten med cheftræner Michael Hansen, så han nu er på kontrakt i klubben indtil sommeren 2024.

Det meddeler klubben selv på sin hjemmeside.

Michael Hansen kom til Fredericia inden denne sæson, hvor han afløste Jonas Dal, der drog til AC Horsens. Og allerede på et halvt år har den tidligere Silkeborg IF-træner imponeret nok til at få en ny og længere kontrakt.

- Vi har været i tæt dialog, og der har det været tydeligt for parterne, at der har været et stort ønske om at forlænge samarbejdet, som har forløbet særdeles tilfredsstillende. Vi er glade for at have sikret os en aftale med Michael i en lang periode frem til sommer 2024, siger direktør Stig Pedersen til FC Fredericias hjemmeside.

Til gengæld meddeler klubben, at assistenttræner Thomas Ransborg forlader klubben, når hans aftale udløber til sommer. De kunne ikke nå til enighed om en forlængelse, lyder det.

FC Fredericia er nummer fem i 1. division, men de har fået en skidt start på foråret med to nederlag i træk. Fredag jagter de forårets første sejr, når de skal på besøg hos FC Helsingør, som er nummer seks i rækken. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020