• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Mads Bye Marboe

Efter løn-kaos: Vendsyssel-boss fratræder

Foto: Getty Images

Vendsyssel FF-direktøren valgte fredag at fratræde sin stilling i klubben.

Af Mads Bye Marboe

Selvom Vendsyssel FF-ejerne manede til besindighed, efter klubbens stab ikke havde fået udbetalt løn for april, ligner det ingenlunde, at der er styr på tingene i den nordjyske klub.

Ifølge CVR - det Centrale Virksomhedsregister - valgte administrerende direktør Jacob Andersen nemlig at fratræde sin stilling fredag.

Jacob Andersen var bestyrelsesformand, indtil Core Sports Capital købte sig ind i klubben, men siden i sommer har han altså været administrerende direktør og næstformand.

Som nævnt sker det i kølvandet på, at Nordjyske torsdag aften kunne afsløre, at spillere og stab i Vendsyssel endnu ikke har modtaget deres løn for april.

Mediet skrev, at klubben stadig ventede på penge fra lønkompensationsordningen, og det var netop den forklaring, ejerne brugte i det brev, som blev sendt til spillere og stab, og som TV2 Nord kom i besiddelse af.

Også inden for kridtstregerne er Vendsyssel FF i problemer, og efter Koldings sejr over Fremad Amager fredag er klubben under nedrykningsstregen. Søndag får man besøg af Hobro.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020