• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Victor Risager

Esbjerg fB handler hos Superliga-oprykker

Foto: Esbjerg fB

Esbjerg fB henter angriber hos Silkeborg IF.

Af Victor Risager

Esbjerg fB missede oprykning til Superligaen og måtte i stedet se Viborg FF og Silkeborg IF tage de to pladser i denne sæson, men nu har vestjyderne sikret sig en forstærkning forud for den kommende sæson.

Emil Holten kommer nemlig til Esbjerg fB fra Silkeborg IF. Det bekræfter førstnævnte fredag aften.

I denne sæson har den 24-årige angriber scoret syv mål på 21 kampe for Silkeborg IF, men han kommer ikke med klubben i Superligaen. I stedet har han altså skrevet under på en aftale med Esbjerg fB, som løber frem til sommeren 2025.

- Emil Holten er en hårdtarbejdende angriber, der har bevist han kan lave mål, og som vi glæder os til at få gavn af i de kommende sæsoner. Vi har kender ham indgående og benyttet os af de data-værktøjer, vi gør brug af, og de viser også, at der er endnu et lag i potentialet, som kan indfries. Det glæder vi os til at arbejde med i fællesskab med Emil, siger sportschef Jimmi Nagel Jacobsen til efb.dk.

Selv ser angriberen frem til at komme til Esbjerg fB.

-  EfB er en stor klub med et højt ambitionsniveau, hvilket tiltaler mig, og der er igangsat et nyt projekt med en spændende spillestil, som jeg er meget tændt på og glæder mig til at blive en del af. Lige nu handler det dog om at slutte godt af i Silkeborg, inden jeg starter op sammen med truppen her i Esbjerg, som jeg glæder mig til at møde, siger Emil Holten.

Tidligere har Emil Holten spillet for AB og Nykøbing FC. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020