• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Sylvester Guldberg Røn

FC Fredericia tester tidligere OB-angriber

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Nordic Bet Liga-klubben FC Fredericia har den 22-årige angriber Yao Dieudonne til prøvetræning, der lige har forladt OB.

Af Sylvester Guldberg Røn

FC Frederica begyndte i dag mandag træningen frem mod den nye sæson i Nordic Bet Ligaen. Klubben leder efter en ny angriber til mandskabet, og derfor var der flere nye ansigter med til den første træning. 

En af angriberne, der er med til træningerne, kom fra en noget uvant kant. Træner Jonas Dal og asisstent Morten Dahm Kjærgaard var nemlig på tur i USA, hvor de fandt den 193 centimeter høje angriber Steven Anna.

- Han var til try-out i Atlanta, og vi har både set ham spille og træne. Han er god med hovedet og god til at afslutte, og han scorede i alle de kampe, vi så. Nu skal vi så se, hvordan han fungerer i vores opsætning, siger assistenttræner Morten Dahm Kjærgaard til Fredericia Dagblad

De har dog også en anden angriber med, der er et noget mere velkendt ansigt. Den 22-årige ivorianske angriber Yao Dieudonne træner nemlig med, efter at hans kontrakt med OB udløb efter denne sæson. 

- Han er en ganske anden spiller. Han kan bidrage med noget fart og noget dybde i spillet, så han kan også spille på kanten. Han er en ganske interessant spiller at se an, siger Morten Dahm Kjærgaard.

FC Fredericia spiller første træningskamp den 5. juli, når de møder Hobro IK.