1. division

FC Helsingør kravler op i tabellen med overtidssejr

Helsingør slog Fremad Amager med 2-1 på et mål i overtiden, hvilket betyder, at de to hold bytter plads i tabellen.

FC Helsingør vandt fredag for første gang i halvanden måned i 1. division, da holdet på eget græs nedlagde Fremad Amager.

På et mål i overtiden sikrede Lucas Haren værterne sejren på 2-1 efter en dramatisk afslutning.

Kort før sejrsmålet blev Fremad Amagers Pierre Larsen udvist, da han brokkede sig til sit andet gule kort i kampen. Det betød, at gæsterne måtte spille de sidste minutter med en mand i undertal.

Lynhurtige Jeppe Kjær bragte i kampens indledning Helsingør foran med 1-0, men umiddelbart før pausen gjorde Kevin Jansson det til 1-1.

Det er halvanden måned siden, at Helsingør senest vandt i landets næstbedste række. For nylig blev det dog til 3-3 med et overtidsmål ude mod Silkeborg, så noget tyder på, at det er ved at vende for holdet fra Nordsjælland.

Sejren betyder, at Helsingør overtager femtepladsen fra Fremad Amager, der rykker ned på sjettepladsen.

I en anden kamp fredag aften vandt Kolding med 3-2 over Vendsyssel.