1. division

Fem på stribe: Esbjerg fB buldrer videre

Superliga-nedrykkerne vandt igen-igen i 1. division.

Esbjerg fB vandt igen i 1. division torsdag aften, og Superliga-nedrykkerne er nu oppe på hele fem sejre i træk i ligaen.

Den seneste sejr i rækken kom som nævnt torsdag aften, hvor vestjyderne tog imod Kolding IF på hjemmebanen Blue Water Arena. Her sluttede det 2-0 til Esbjerg fB.

Det tog ellers lidt tid, før Esbjerg fB fik hul på bylden mod Kolding, der ellers er nummer ti i 1. division.

Efter en første halvleg, der hverken bød på mange store chancer eller nogen scoringer, sørgede Joni Kauko nemlig for kampens første scoring efter pausen. I det 55. minut stod han på det rette sted på rette tidspunkt og kunne fra tæt hold sende bolden i mål.

Og knap tyve minutter senere blev føringen fordoblet af Yuri Yakovenko.

Den ukrainske angriber var blevet indskiftet få minutter forinden og med en af sine første berøringer i kampen headede han flot bolden i mål.

Esbjerg fB fik ikke sat sejren over styr i kampens døende minutter, og de tog altså de tre point. Superliga-nedrykkerne er nu på andenpladsen i 1. division med 29 point efter 13 kampe, og de har fire point op til Viborg FF på førstepladsen.