Flere Superliga-klubber kæmper om Gomes
Illustration
1. division

Flere Superliga-klubber kæmper om Gomes

HB Køge har modtaget bud på Eddi Gomes fra blandt andre EfB og FC Nordsjælland, men ingen af dem har været gode nok til at friste klubben. 

Det meste af januar har det lignet et spørgsmål om tid, før Eddi Gomes forlader HB Køge til fordel for en større klub. Senest sagde klubbens direktør, Peter Frank, at han forventede et salg, men nu har piben fået en anden lyd.

De forventer således ikke at sælge forsvarsprofilen, for de har simpelthen ikke modtaget bud, der matcher deres vurdering af ham. Det samme gælder angriberen Jeppe Kjær. 

- Der sker ikke noget som helst. Der mange, der vil have Eddi Gomes, men vi venter på nogle med den rigtige pris og tilbud. Det samme gælder Jeppe Kjær. Jeg tror ikke, de bliver solgt. Men jeg har også prøvet det så mange gange før, at jeg ved, at det kan gå rigtig hurtigt lige pludselig, siger HB Køges bestyrelsesformand, Henrik Normann Andersen, til tipsbladet.dk.

Det er ellers ikke, fordi det har skortet på bejlere til de to divisionsprofiler. Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger har både Esbjerg og FC Nordsjælland budt på Gomes, mens OB og AaB også er interesserede. De oplysninger vil bestyrelsesformanden dog ikke kommentere. Han nøjes med at sige, at der er tale om klubber fra landets bedste række. 

- Der har været rigtig mange sløje tilbud. Det har været konkret fra flere Superliga-klubber, men det har ikke været gode nok tilbud, siger bestyrelsesformanden, der er godt tilfreds, hvis det samme facit holder til efter midnat.

- Det er super. Sportsligt er det det bedste, der kunne ske. Det er to store profiler i 1. division, og dem vil vi meget gerne beholde. Vi er ikke i en økonomisk situation, hvor vi er nødt til at sælge, og det er også derfor, vi har sagt nej.