• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Mikkel Fuhr Nielsen

Forlader Danmark: Her er hans nye klub

Foto: Cape Town City FC

Forsvarsspilleren er fortid i Danmark, da han fortsætter karrieren i hjemlandet.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

I 2020 drog sydafrikanske Lorenzo Gordinho til Danmark, hvor han først tørnede ud for Viborg FF og siden sommerferien HB Køge.

Nu har stopperens eventyr i dansk fodbold så nået sin ende. Forsvarsspilleren skifter således hjem til sydafrikanske Cape Town City. Det oplyser klubben i et opslag på Twitter.

Stopperen binder sig til en treårig aftale med holdet fra den bedste række i Sydafrika, DStv Premiership. Gordinho er udset en rolle, hvor han skal erstatte den langtidsskadede Fasika Idumba.

28-årige Lorenzo Gordinho, der har tre optrædener på det sydafrikanske landshold, spillede 16 kampe for Daniel Aggers HB Køge i løbet af efterårssæsonen.

Nu vender han så retur til hjemlandet, hvor han tidligere har repræsenteret klubber som Kaizer Chiefs, Royal AM FC og Bidvest Wits FC.

Lorenzo Gordinho vil være spilleberettiget fra den 1. januar i sin nye klub. Her skal han hjælpe Cape Town City med at forbedre deres 13. plads i ligaen.

Stopperen har i løbet af sin tid i Danmark optrådt fire gange i Superligaen for Viborg FF, hvor han primært havde en rolle som reserve.