• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Victor Risager

Forlader dansk klub: Ikke smuk fodbold

Foto: Getty Images

Malmö FF-stopperen har været udlejet til Hobro IK i den netop overståede sæson, og han var ikke videre imponeret over spillet i 1. division.

Af Victor Risager

Den svenske forsvarsspiller Hugo Andersson spillede i den netop overståede sæson for Hobro IK på en lejeaftale fra Malmö FF, og her var han ikke videre imponeret over spillet i den danske 1. division.

I et interview med mediet Fotbollskanalen sætter Hugo Andersson ord på oplevelsen i Hobro og i den næstbedste danske række.

22-årige Hugo Andersson glædede sig over mængden af spilletid og den udvikling, han gennemgik, da han fik hele 33 kampe for nordjyderne. Men spillestilen i rækken forholder han sig altså mere kritisk over for.

- Det skal tillægges, at der ikke var smuk fodbold, som det bød på. Mange hold bruger store angribere og tog spillet derop. Man spiller måske lidt mere efter sine forudsætninger der. Med hensyn til det spillemæssige var der ikke en stor forskel mellem holdene, siger Hugo Andersson ifølge Fotbollskanalen og tilføjer:

- Der var ét dygtigt hold, Silkeborg. De har kunstgræs og spiller kun på jorden - og de rykkede også på. Ellers så mange kampe meget ens ud, hvis man kan sige det sådan.

Nu er Hugo Andersson tilbage i Malmö FF, hvor han skal kæmpe med tre andre spillere, der har en fortid i dansk fodbold: Anel Ahmedhodzic, Franz Brorsson og Lasse Nielsen.

Foruden forsvarsspilleren havde Hobro IK også lejet den 20-årige midtbanespiller Amel Mujanic i Malmö FF i den forgangne sæson. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020