• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Forlader EfB: Mange ting var direkte vanvittige

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ifølge Kasper Pedersen, der netop har forladt Esbjerg fB, er der sket mange "grænseoverskridende og direkte vanvittige" i de bare fem uger, som cheftræner Peter Hyballa har været ansat.

Af Anders Dehn

Skelletterne vælter ud af skabet i Esbjerg fB i disse uger. Denne gang er det Kasper Pedersen, der netop har fået sin kontrakt med klubben ophævet, som over for Ekstra Bladet fortæller om den elendige stemning, som cheftræner Peter Hyballa ifølge ham har skabt.

Pedersen slår fast, at han bad om at få ophævet sin kontrakt af samme årsag - og altså ikke fordi der var stor konkurrence i midterforsvaret, som klubben ellers hævdede i sin pressemeddelelse i går.

- Hvor skal jeg begynde? Der har været så mange ting, som har været grænseoverskridende og direkte vanvittige. Det er nemmere at fortælle, hvad der har været fint siden Peter Hyballas ansættelse, siger Kasper Pedersen til Ekstra Bladet.

- Træningsmængden har været stor, men det har passet mig godt. Det har passet mange i truppen fint. Jeg har ikke hørt én eneste klage over træningen eller træningsintensiteten. Utilfredsheden har intet med træningskvaliteten at gøre. Det har været glimrende. Men derfra har der været så mange ting, jeg har været vidne til, som jeg ganske enkelt ikke vil stå model til.

Det er langt fra første gang, at spillerne udtrykker utilfredshed med den tysk-hollandske cheftræner. En række spillere fortalte for et par uger siden anonymet i Ugeavisen Esbjerg, at folk blev nedgjort og mobbet.

Forleden bekræftede en anden tidligere Esbjerg-spiller, Daniel Anyembe, at kaos havde rådet i hans sidste tid i klubben.

Spillerforeningen har anmeldt Peter Hyballa til Arbejdstilsynet. Også en læge, der var ansat i klubben, har forladt den i protest mod Hyballa.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020