• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Fra Superligaen til 2. Division: Jeg har stadig niveauet til at være med

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det er for anden sæson i træk blevet til nedrykning for FC Helsingør og Pascal Gregor. Sidstnævnte mener, at niveauet forsat er til dansk fodbolds bedste række.

Af Kenneth Jensen

For to år siden var forsvarsspiller Pascal Gregor et stensikkert kort i den U21-landsholdstrup, Niels Frederiksen ville tage med til U21-EM i Tjekkiet, men en skade smadrede Gregors drøm om en slutrunde. Og siden er der ikke meget, der er gået efter planen for forsvarsspilleren.

Pascal Gregor, 25 år, er på kontrakt i FC Helsingør, og han har derfor brugt de sidste to sæsoner på at rykke ned. Først fra Superligaen til NordicBet Ligaen og for en uges tid siden blev det til en nedrykning fra NordicBet Ligaen til 2. Division.

Den tidligere FCN-spiller lægger ikke skjul på, at han gerne vil tilbage til dansk fodbolds bedste række, hvis muligheden byder sig.

- Jeg har kontrakt et halvt år mere med FC Helsingør, så jeg er fortsat spiller i klubben, men vi må se, hvad der sker. Jeg vil gerne spille på så højt niveau som muligt, og det tror jeg gælder alle fodboldspillere, og jeg mener stadig, at jeg har niveauet til at være med i Superligaen. Kommer der er et tilbud fra en højere hylde, og tingene kan passe sammen mellem mig og klubberne, så må vi se på det, siger Pascal Gregor til Helsingør Dagblad.

FC Helsingør har fortsat i sinde at køre med et fuldtidssetup under den nye ejerkreds med amerikanske Jordan Gardner i spidsen. Men om Gregor skal være en del af det fremadrettet, kan man nok godt tvivle på, når man tænker på, at han bare har et halvt år igen af sin aftale med klubben.

Helsingør Dagblad kårede i øvrigt Pascal Gregor til sæsonens bedste for FC Helsingør.

Superliga

Mere Superliga

Fokus