1. division

Hobro jagter stadig første sejr i 1. division: Blev sat på plads af Vendsyssel

Tirsdag blev det til et nederlag på 0-3 til Vendsyssel for Superliga-nedrykkerne fra Hobro.

Det er set før, at det er svært for Superliga-nedrykkere at tilpasse sig, at de er røget en tur ned i 1. division, og sådan ser det også ud for Hobro, som tirsdag aften tabte med 0-3 mod Vendsyssel på udebane.

Det kommer desuden efter, at man fik 1-1 mod Viborg i første runde i den næstbedste danske række.

Vendsyssel kom på sejrskurs efter 26 minutters spil, da Mikkel Agger fandt vej til netmaskerne. Det var en føring, som holdt første halvleg ud, men efter pausen blev der lavet to hurtige mål efter henholdsvis 65 og 69 minutter af kampen.

Her var det først Andreas Kaltoft og derefter Ali Messaoud, som sørgede for at lukke kampen. Det kunne dog godt være endt værre for Hobro, som man kan se i videoen øverst i artiklen.

For Vendsyssel har det givetvis været godt med oprejsning, da de tabte med hårdtslående 0-6 i første runde mod Fremad Amager, og derfor er den nordligste 1. divisionsklub kommet lidt bedre på sporet nu.

Næste opgave for Hobro er mod FC Fredericia på hjemmebane, hvor jagten efter den første sejr i den nye sæson fortsætter.

I 1. division vandt Helsingør desuden med 3-0 over Hvidovre på udebane.