• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Jonas Kongerslev Nygaard

Hobro rykker op i Superligaen efter smal sejr

Hobro rykker op i Superligaen efter smal sejr
Illustration

Hobro vandt søndag eftermiddag 1-0 over Brønshøj på udebane, og dermed rykker holdet sammen med Silkeborg IF op i Superligaen.

Af Jonas Kongerslev Nygaard

Hobro IK kan se frem til store udfordringer efter sommerpausen, for her byder den kommende sæson på Superliga. Det står klart efter, at holdet i dag besejrede Brønshøj med 1-0 på udebane efter en tæt kamp med flere chancer til begge hold.

Efter en målløs første halvleg bragte Mads Justesen lige efter pausen de medrejsende Hobro-fans i drømmeland med sit mål til 1-0. Den stilling holdt kampen ud, og dermed tager Hobro alle tre point og skaber afstand til Lyngby BK, der spiller mod Vejle BK. Den kamp gik i gang 20 minutter senere de øvrige kampe i den næstsidste runde i NordicBet Ligaen på grund af forsinkelser, men den kamps udfald er ligegyldigt i forhold til Hobros oprykning, da Hobro med dagens sejr har fem point ned til netop Lyngby BK på tredjepladsen, og med én kamp tilbage kan de ikke nåes.

Silkeborg IF spillede 1-1 mod HB Køge, mens AC Horsens storsejrede med 5-2 over Hvidovre. Vendsyssel vandt 3-1 over AB, og det gør nedrykningsspillet endnu mere spændende. Med én kamp tilbage har både Vendsyssel og AB nemlig 35 point, mens Hvidovre har 36 point. Marienlyst på sidstepladsen er allerede rykket ned.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Randers FC
Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro har vundet de seneste tre hjemmekampe og kæmper nu for at komme væk fra sidstepladsen, mens Randers FC omvendt ...

Mere Superliga

Fokus