• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

Klubboss: Jacob Friis kunne være blevet cheftræner

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Hvis Jacob Friis ønskede det, kunne han nok godt være blevet cheftræner i Hobro IK, siger betyrelsesformanden i klubben.

Af Kenneth Jensen

Peter Sørensen stoppede tidligere i foråret, Jens Hammer Sørensen blev fyret for et par uger siden, og nu er også midlertidig træner Michael Kryger færdig i klubben. Farvel siger Hobro også til de to assistenter, Anders Egholm og Jacob Friis, der var hentet ind med det formål at redde klubben i 1. division.

Og nu er Hobro i gang med at finde en ny cheftræner, og faktisk kunne Jacob Friis have fået jobbet. Det siger klubbens bestyrelsesformand Peter Christensen til Nordjyske.

- Af forskellige grunde passede det ikke sammen (at Anders Egholm og Jacob Friis kunne blive i Hobro, red.). Anders færdiggør sin trænerlicens, og hvis nu Jacob ville have været cheftræner i Hobro, så kunne vi nok godt være blevet enige om det. Men jeg tror, Jacobs interesser og prioriteringer går i en anden retning, lyder det fra bestyrelsesformand i Hobro IK Peter Christensen til Nordjyske.

Hobro var længe i problemer i bunden af rækken i 1. division, men undgik nedrykning, og nu er arbejdet med at få klubben rustet til fremtiden altså godt i gang.

Jacob Friis har en fortid som træner for AaB, men han stoppede i efteråret 2020 for at være mere sammen med sin familie på grund af datterens alvorlig sygdom. Hun har siden fået det bedre, og det er altså derfor, at Friis vendte tilbage som assistent i Hobro.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020