• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Victor Risager

Jesper Christiansen vender tilbage til Fremad Amager

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tidligere landsholdsmålmand bliver igen målmandstræner i Fremad Amager.

Af Victor Risager

Efter en sæson som målmandstræner i Viborg FF vender Jesper Christiansen tilbage til Fremad Amager, hvor han er blevet ansat i samme rolle. Det meddeler NordicBet Liga-klubben mandag morgen.

Allerede i juni meddelte den tidligere landsholdsmålmand, at han ville stoppe i Viborg FF efter denne sæson af private årsager, og nu får han i stedet muligheden for at vende tilbage til Sjælland.

Læs også:Viborg sikrer sen uafgjort på Amager - udskyder Vejles oprykningsfest

I Fremad Amager har Jesper Christiansen også tidligere været målmandstræner, og han glæder sig over at vende tilbage.

- Fremad er en klub, jeg var en del af i mere end halvandet år, indtil jeg flyttede til Jylland af personlige årsager. Jeg nåede at være med fra starten af det nye projekt og en del af et hold, der var tæt på at overraske alle med en plads i playoff-spillet til Superligaen. Jeg har mange gode oplevelser fra tiden på Amager, og glæder mig til at komme hjem efter denne sæson.

Læs også:DBU giver nye licenser til danske klubber

- Jeg flyttede til Jylland af private årsager, og det var den rigtige beslutning på det tidspunkt. Det har ikke været helt som forventet rent personligt, udenfor banen. Jeg har nydt tiden i Viborg FF og samarbejdet med de forskellige personer i fodboldklubben. Nu skal jeg fortsætte dedikeret og slutte ordentlig af herovre, inden jeg tager afsked, siger Jesper Christiansen til klubbens hjemmeside.

Jesper Christiansens comeback betyder, at der bliver rokeret i klubbens trænerstab. Den nuværende målmandstræner, Christian Tiritiello, bliver i stedet Director of Analytics. 

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: Randers FC - SønderjyskE

Efter skuffelsen mod FC Nordsjælland skal Randers FC forsøge at rejse sig mod SønderjyskE, der er startet sæsonen for...

Mere Superliga

Fokus