1. division

Viborg sikrer sen uafgjort på Amager - udskyder Vejles oprykningsfest

Viborg FF spillede fredag aften 2-2 med Fremad Amager, hvorfor man fortsat har en teoretisk chance for at rykke op i Superligaen.

Viborg FF skulle fredag aften forsøge at holde snor i Vejle Boldklub i toppen af NordicBet Liga-tabellen, da man kom på besøg hos Fremad Amager.

Midtjyderne fik imidlertid ikke den bedste optakt til kampen, for på vej til Sjælland blev holdbussen fanget i en motorvejskø, og det betød, at kampstart måtte udsættes med en halv time.

Om det reelt fik nogen betydning for Viborg-spillernes præstation er ikke til at sige, men det var i hvert fald hjemmeholdet, der lavede opgørets første mål. Et lille kvarter var der spillet, da Reda Rabeï huggede et frispark i nettet.

Gæsterne kom dog tilbage små ti minutter senere, da Tobias Bech var først over en ripost fra Fremad Amager-keeper Nicklas Dannevang.

Fremad Amager havde siden et par halve chancer, men det stod 1-1 ved pausen.

Som det også havde været tilfældet i første halvleg, skulle der gå et lille kvarter af anden halvleg, før Fremad Amager kom på tavlen. Denne gang var det Kristoffer Munksgaard, som stod for scoringen.

Så måtte Jacob Neestrups tropper på jagt efter en udligning, og udeholdet var bestemt ikke uden chancer.

Men værterne forsvarede sig heriosk i flere situationer, og det lignede længe, at Viborg aldrig skulle få 2-2-scoringen prikket i mål. Efter 87 minutter formåede forsvarsspilleren Lars Kramer dog at heade kuglen i kassen, og så sluttede det med et point til begge mandskaber.

Det betyder, at Viborg fortsat har en teoretisk chance for at rykke op i Superligaen, da man er ni point efter Vejle med tre kampe tilbage.

Fremad Amager ligger omvendt nummer fem i NordicBet Ligaen med 42 point.