• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Mads Bye Marboe

Quaye: Tidligere Næstved-ejere skal nok få deres penge

Foto: Getty Images

De tidligere Næstved-ejere skal ikke frygte for, at man ikke modtager den resterende del af købesummen fra Fabian Ernst og Alexander Quaye.

Af Mads Bye Marboe

Det nye Næstved-ejere skulle have betalt anden rate af købssummen den 1. juli, men det er ikke sket. Alexander Quaye forsikrer over for Sjællandske for, at de tidligere ejere nok skal få deres penge.

Fabian Ernst og Alexander Quaye købte Næstved Boldklub i januar sidste år, og på dette tidspunkt blev en tredjedel af købesummen betalt.

Læs også:Støttekampagne indbragte Viborg FF mere end en million kroner

Anden rate skulle siden være blevet betalt i onsdags, men pengene har Peter Birk og resten af den tidligere ejerkreds altså ikke modtaget, hvorfor de nu har sendt sagen videre til en advokat.

Alexander Quaye fortæller, at den manglende betaling skyldes, at man har valgt at prioritere de sportslige udfordringer, som klubben lige nu står med. Han slår dog samtidig fast, at det ikke kommer som en overraskelse, at pengene forleden skulle være blevet betalt.

Læs også:Ny Fredericia-nedtur: Hvidovre rykker over stregen

- Nej, men det skyldes også til dels corona-situationen. Både Fabian og jeg skal jo betale af egne lommer, og her er corona-krisen bare en udfordring, fordi alt tager længere tid, og vi er også spændt hårdt for på grund af coronaen, men de skal nok få pengene, siger han til Sjællandske.

Til Sjællandske udtaler Alexander Quaye desuden, at en nedrykning til 2. division ikke kommer til at få betydning for deres engagement i klubben.

Læs også:Dal efter nyt Fredericia-nederlag: Vanvittigt at snakke om krise

Læs også:Leder: Brøndby er et oplagt mål for en udenlandsk investor - bare ikke nu

Læs også:Nye Næstved-ejere har ikke betalt tidligere ejere

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus