• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Mads Bye Marboe

Ny Fredericia-nedtur: Hvidovre rykker over stregen

Foto: Getty Images

Hvidovre IF vandt torsdag aften 2-1 over FC Fredericia efter to tidlige scoringer.

Af Mads Bye Marboe

FC Fredericia led forleden et skæbnesvangert nederlag til Vejle, hvorfor oprykning til Superligaen efterhånden ligner en umulighed. Ikke desto mindre skulle man forsøge at rejse sig torsdag aften mod Hvidovre IF, som omvendt kæmper for at blive i NordicBet Ligaen.

Missionen fik dog en skidt begyndelse.

For efter 14 minutter blev et indkast smidt ind i Fredericia-feltet, og her kunne Daniel Stenderup stige til vejrs og stange Hvidovre i front.

0-2 til Hvidovre blev det også blot to minutter senere, da Nicklas Bjerre Schmidt splittede Fredericia-forsvaret ad med en skarp aflevering i dybden til Lirim Qamili, som kunne trille bolden gennem benene på keeper Alexander Nybo.

Læs også:Ajeti: Fik nogle tilbud inden Vejle, jeg skulle havde sagt ja til

Efterhånden som halvlegen skred frem, fik hjemmeholdet imidlertid spillet sig bedre med i opgøret, og 39 minutter inde i opgøret kom reduceringen.

Anders Holvad slog et skarpt indlæg ind i panden på Steven Enna, og hovedstødet fra angriberen kunne Hvidovre-keeper Filip Djukic ikke afværge. 1-2.

1-2 var også stillingen ved pausefløjt.

Udligningen var ikke langt fra at falde få minutter inde i anden halvleg, hvor et indlæg fra Holvad igen var ved at sætte Enna op til scoring. Denne gang kom Djukic dog fint ud af sit mål, således at angriberen ikke kunne passere ham.

Læs også:Fodboldligaerne kan se frem til en afslutning på sæsonen

Efter 54 minutter troede Fredericia-lejren, at 2-2-scoringen var i kommet i hus, da Agon Mucolli først sparkede på overliggeren, inden Enna fik prikket bolden over stregen. Enna havde bare befundet sig i offside-position, da Mucolli trykkede på kassen, så scoringen blev annulleret.

I stedet kunne Nicolaj Agger have gjort det til 1-3 i det 79. minut, men denne gang diskede Nybo op med en stærk redning.

Flere scoringer blev der imidlertid ikke lavet, hvorfor Jonas Dals mandskab taber for tredje kamp i streg. Med sejren rykker Hvidovre derimod over nedrykningsstregen.

Læs også:Viborg fejler mod Næstved: Magtede ikke at skabe spænding i 1. division

Læs også:Nedrykning truer Nykøbing efter afklapsning

Læs også:Roskilde tættere på nedrykning efter nederlag

---------------------------

Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets læsere - SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus