• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Mads Bye Marboe

Ajeti: Fik nogle tilbud inden Vejle, jeg skulle havde sagt ja til

Foto: Getty Images

Arlind Ajeti fortryder ikke sit skifte til Vejle, men han erkender, at han fik nogle tilbud efter opholdet i Grasshoppers, som han skulle have accepteret.

Af Mads Bye Marboe

Efter et halvt år, hvor han stod uden klub, skrev Arlind Ajeti i februar under på en kontrakt med Vejle Boldklub.

Her har han endnu til gode at genfinde den form, der bragte ham på det albanske landshold, men Ajeti har ikke opgivet spille landsholdsfodbold igen.

- Alle ønsker sig at spille på landsholdet, men foreløbig må jeg koncentrere mig om klubfodbolden. Efter så lang en pause har man brug for kamppraksis for atter at finde ind i rytmen. Jeg ved, hvad jeg kan, men sådan et afbræk i karrieren går jo ikke sporløst hen over én. Jeg har noget, jeg skal indhente, siger han til klubbens hjemmeside.

Læs også:Langtidsskadet SønderjyskE-spiller: Jeg var i tvivl, om jeg kunne løbe igen

Ajeti forlod Grasshoppers sidste sommer og havde flere tilbud på hånden, inden han skiftede til Vejle.

- Også nogle jeg set i bakspejlet nok skulle have sagt ja til. Fodbold er en verden, hvor man aldrig ved, hvad der kommer til at ske, og hvor man hele tiden skal træffe afgørelser. Nogle gange træffer man så de forkerte, og det har jeg gjort et par gange.

- Ikke forstået på den måde, at jeg fortryder, jeg sagde ja til tilbuddet fra Vejle. Jeg er lykkelig for at være landet i Nørreskoven. Jeg har kun positivt at sige om klubben, hvor jeg er begejstret for at være.

Læs også:Randers-kaptajn: Skulle noget urealistisk godt til at trække mig væk

Forsvarsspilleren fortæller, at han oplever NordicBet Ligaen som værende meget intens, med en uforudsigelig dommerlinje og uden mange hold, der ønsker at spille fodbold.

- Kampene er meget intense. Der er hårde dueller, men dommerlinjen er svær at finde ud af. Hårde tacklinger kan gå upåagtede hen, mens man pludselig ser gult for et ”Allerweltsfoul (en normal tackling, red.).” Der bliver gået hårdere til sagen i den næstbedste række i forhold til, hvad jeg har set i Superligaen, og der bliver spillet meget med lange bolde. Mange hold spiller ikke meget langs jorden. Vores fokus skal dog bare være at spille vores spil og holde afstanden ned til de næste, så vi kan rykke op.

Arlind Ajeti har spillet 184 minutters fodbold for Vejle.

Læs også:Tidligere VB-træner søgte job hos dansk direktør på Linkedin - og blev afvist

Læs også:Vejle slår Fredericia i topopgør

Læs også:Medie: Tyrkisk storklub lurer på målfarlig dansk midtstopper

Superliga

Mere Superliga

Fokus