1. division

Nedrykning truer Nykøbing efter afklapsning

Onsdag hentede Fremad Amager en storsejr hjemme over Nykøbing i NordicBet Ligaen.

Fremad Amager høstede tre point, da de onsdag vandt 4-0 over Nykøbing på eget græs.

Hjemmeholdet rykker dermed længere væk fra nedrykningsstregen, som de nu er otte point foran.

Omvendt kan Nykøbing risikere at komme ned under nedrykningsstregen, hvis Hvidovre torsdag tager en sejr på udebane mod FC Fredericia.

Allerede i kampens andet minut kom Fremad Amager foran med 1-0 på mål af Felix Winther, og første halvleg skule vise sig at blive et mareridt for Nykøbing.

På 11 minutter lukkede gæsterne yderligere tre mål ind til pausestilingen 4-0, hvorfor det var yderst vanskeligt at komme tilbage i kampen.

Det lykkedes heller ikke for Nykøbing at rode bod på tingene, hvorfor kampen sluttede med cifrene 4-0 til hjemmeholdet.

Efter onsdagens kampe resterer der fem spillerunder i NordicBet Ligaen.