1. division

Roskilde tættere på nedrykning efter nederlag

FC Roskilde formåede ikke at rive sig fri af bunden i NordicBet Ligaen, da de hjemme tog imod Vendsyssel.

FC Roskilde rykkede et skridt tættere på nedrykning til 2. division, da de på hjemmebane tabte 1-2 til Vendsyssel.

Hjemmeholdet ligger dermed fortsat på sidstepladsen i NordicBet Ligaen med ni point op til Nykøbing lige over nedrykningsstregen.

Vendsyssel derimod ligger på en fjerdeplads med fire point op til Fredericia på tredjepladsen, der dog har en kamp i hånden.

Først halvleg af kampen blev spillet uden mål på tavlen, men i anden halvleg blev der prikket hul på bylden.

Gæsterne fra Vendsyssel kom foran 0-1 på et mål Tiemoko Konate i det 48. minut.

Tre minutter senere fra de nordjyske gæster igen på færde, da Ali Messaoud gjorde det til 0-2.

Hjemmeholdet fik dog reduceret til 1-2 på et mål af Kyle McLagan, hvorfor kampen stadig levede.

I overtiden lukkede Vendsyssel opgøret med scoringen til 1-3, som også blev kampen slutresultat.