• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Torsten Kjems Hansen

Johan Lange stopper omgående i Lyngby

Johan Lange stopper omgående i Lyngby
Illustration

Johan Lange er færdig som cheftræner i Lyngby på grund af uenighed omkring målsætningerne i klubben. 

Af Torsten Kjems Hansen

Johan Lange stopper som træner i Lyngby Boldklub med øjeblikkelig virkning, meddeler 1. divisionsklubben.

- Jobbet i Lyngby Boldklub har ikke levet op til de forventninger, som jeg gik ind i projektet med. For at sige det lige ud er økonomien i Lyngby Boldklub jo rigtig sund, men som cheftræner arbejder man med en anden tidshorisont. Ledelsen har lagt en langsigtet plan, og det kan jeg godt forstå, når man ser det i det store billede, siger Johan Lange til klubbens hjememside.

Lyngbys direkør forklarer stoppet: 

- Det er naturligvis ærgerligt, at vi mister en god træner. Personligt havde Johan og jeg et godt samarbejde, men jeg vil ikke afvige fra vores koncept om ansvarlig fodbold. Vi vil drive en økonomisk sund fodboldklub her i Lyngby, og selvom vi pludselig fik en pose penge, er det den nuværende plan, der tæller. Vi vil bygge op fra bunden både på administration, faciliteter og talent, siger direktør Brian Lemmeke.

- Det vigtigste her og nu er, at der er en plan. Vi kommer ikke til at stå i stampe. Vi kører videre i faste rammer allerede fra i dag, og det er ikke mindst vigtigt for spillerne. Spillerne udgør i dag en meget homogen trup, og derfor tror jeg også på planen.

Johan Langse job som cheftræner bliver besat af den mangeårige asssistenttræner i klubben, Jack Majgaard.

Johan Lange blev præsenteret som træner i Lyngby så sent som i maj efter en periode som assistent for Ståle Solbakken i FC København og siden Wolverhampton. Netop Ståle Solbakken og FC København blev således modstanderen i John Langes sidste kamp, som blev pokalnederlaget onsdag aften på Lyngby Stadion.