1. division

Kandidat til årets mål? Profil brager AaB i front!

Kasper Jørgensen har netop bragt AaB foran med 1-0 på en vild flugter efter et flot opspil.

Der er lagt i kakkelovnen til et brag af en oprykningsfest på Aalborg Portland Park senere fredag aften.

AaB har allerede booket billet til Superligaen, og torsdag aften skal champagnepropperne poppes på eget græs, når nordjyderne for første siden oprykningen har chancen for at fejre det med et ellers hårdprøvet hjemmebanepublikum.

Kasper Jørgensen virker i hvert fald opsat på at give AaB-fansene noget for pengene. Efter bare tolv minutter bragede han AaB i front på ekvilibristisk vis efter et nærmest lige så flot opspil til målet, hvor flere af hans holdkammerater lagde den op til ham, som en anden volleyballspiller, der skulle smashe bolden over nettet.

Den 24-årige højreback havde dog andre tanker. For i stedet for at smashe bolden over nettet, bragede han bolden i nettet uden chancer for FC Fredericia-keeper Frederik Mehder, der knap nok kunne nå at blinke før netmaskerne blafrede bag ham.

Det flotte mål er da også det eneste mål, der er scoret på Aalborg Portland Park indtil videre, hvorfor stillingen efter de første 45 minutter er 1-0 til AaB.

Foruden AaB har også Sønderjyske booket billet til næste sæsons Superliga.

Du kan se det vilde mål øverst i denne artikel.