• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Kasper Lorentzen har fået fri til at lede efter en ny klub af Randers FC, hvor han gennem længere tid har givet udtryk for sin utilfredshed.

Af Torsten Kjems Hansen

Lige siden Randers FC rykkede ned har Kasper Lorentzen givet udtryk for, at han meget gerne vil spille på et højere niveau. Profilen nåede lige præcis at snuse til landsholdet, da Randers FC måtte forlade Superligaen sidste sommer, og landstræner Morten Olsen lod det skinne klart igennem, at Lorentzen ikke kan komme i betragtning til landsholdet så længe bolden bliver trillet i 1. division.

Siden har Kasper Lorentzen og hans agent arbejdet hårdt på at finde en løsning, men på trods af flere interesserede klubber, blev der ikke nået til enighed om prisen i sommer. Ved flere lejligheder har Kasper Lorentzen givet udtryk for sin utilfredshed omkring, at Randers ikke ville lade ham gå, og nu har Randers-ledelsen fået nok.

Kasper Lorentzen har nu fået fri i resten af måneder - og tiden skal bruges til at finde en ny klub.

- Kasper har fået fri frem til 1. februar. De øvrige spillere i truppen har fuld fokus på træningen og de mål, vi har for foråret, og med de udtalelser, Kasper Lorentzen flere gange er kommet med, er det tydeligt, at hans fokus er et andet sted. Derfor har vi aftalt, at det er bedst, at han holder fri, indtil der er en afklaring på hans situation, siger Randers FC-direktør Jacob Nielsen til Randers Amtsavis.

Prisen på Kasper Lorentzen har tidligere ligget på omkring fire-fem millioner kroner, men det er der nu ændret på.

- Men jeg kan sige, at vi har sænket vores forventninger til salgsprisen i forhold til i sommer. Vi er indstillede på at sælge, hvis der kommer en klub med et konkret tilbud, som lever op til vores forventninger. Men indtil videre har der kun været et par henvendelser, men ingen konkrete tilbud, siger Randers FC-direktøren.

Direktøren afslører, at klubben allerede har fundet mulige afløsere for Kasper Lorentzen, hvis det skulle ende med et salg. Tidligere på ugen kom det frem, at Randers FC angiveligt skal være tæt på at hente Paul Jatta i Brøndby.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020