1. division

Klubløs Amankwaa scorede to gange for Hobros reserver

Danny Amankwaa scorede to mål, da Hobro IK's reserver tabte 6-3 til AaB's ditto.

Danny Amankwaa har været klubløs siden januar, men tirsdag eftermiddag fik han chancen for at vise sig frem i Hobro IK. Det gjorde han øjensynligt meget godt. Den tidligere FCK'er scorede nemlig to gange.

Amankwaa scorede første gang i begyndelsen af anden halvleg, da han løb fra AaB-forsvaret og ifølge Hobros hjemmeside sparkede bolden sikkert ind. Det andet mål scorede han efter forarbejde af Alexander Baun, der spillede ham helt fri foran kassen.

Hobro har ikke oplyst, hvorvidt Amankwaa prøvetræner i klubben i øjeblikket, men skriver i sit referat fra dagens kamp, at spilleren "var med for Hobro IK for at vise sig frem, og det gjorde han". Amankwaa fik 70 minutter på banen.

Kantspilleren var senest på kontrakt i SønderjyskE, som han forlod i januar. Siden har han været på klubjagt og prøvetrænede blandt andet i Randers FC i midten af september måned, uden det dog kastede en kontrakt af sig.

Det gjorde det heller ikke i AC Horsens, som han prøvetrænede hos i slutningen af september.

- Hvis jeg holder Danny Amankwaa op mod de spillere, vi allerede har i truppen, har vi vurderet, at det ikke er nok til at gå videre, sagde cheftræner Jonas Dal.

Trods Danny Amankwaas to scoringer i dagens reserveholdskamp, tabte Hobro det målrige opgør mod AaB med 6-3.