• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Mads Bye Marboe

Kolding skriver med angriber for anden gang

Foto: Getty Images

Kolding IF har sikret sig Oliver Drost på en etårig aftale.

Af Mads Bye Marboe

Kolding IF hentede Oliver Drost ind på en kort aftale i efteråret, og angriberen fik enkelte kampe, inden NordicBet Liga-klubberne gik på vinterpause i sidste sæson. Men så skiftede han igen til AC Horsens.

Nu er det imidlertid blevet NordicBet Liga-klubbens tur til at præsentere 24-årige Drost for anden gang. Denne gang skriver han under på en etårig aftale, oplyser klubben på sin hjemmeside.

Der er mulighed for at forlænge kontrakten med yderligere et år.

Læs også:Glad AC Horsens-træner: Vi er kommet mere i boldbesiddelse

- Det er rart at være tilbage i klubben. Der er en masse velkendte ansigter. Klubben har oprustet både på faciliteter, ambitioner og hele setuppet. Det er lidt en anden klub at vende tilbage til, men det hele er enormt positivt, siger Drost om skiftet og uddyber, at der også var andre tilbud på bordet:

- Skiftet tilbage til Kolding kom meget naturligt. Jeg havde sagt nej til et par udenlandske tilbud, hvorefter jeg snakkede med Niki (Zimling, sportsdirektør, red.), som jeg kender godt. Sammen med ham og Mølkjær blev jeg hurtigt overbevist om projektet.

For cheftræner Morten Mølkjær betyder tilgangen af den tidligere Superliga-spiller, at konkurrencen i truppen øges, men de yngre spillere får én at se op til.

Læs også:Seks Superliga-hold i bowlen: Her er anden runde i pokalturneringen

- Det er en vigtig spiller vi har fået tilføjet, så det er rigtig glædeligt for os alle sammen, at Oliver Drost igen er tilbage. Hans Superliga-erfaring betyder naturligt, at han har bevist sig på et højere niveau før og kan begå sig der. Det giver både vores unge spillere noget at kigge på, men også øget konkurrence i truppen, som Oliver skal byde ind med fra første fløjt af.

Oliver Drost kan gøre comeback for Kolding, når man åbner sæsonen mod FC Fredericia på søndag.

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020

Læs også:Alt om AC Horsens: Synker skibet, når kaptajnen er gået fra borde?

Læs også:Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus