• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Ole Hoffskov

Kontroversielt: Vejle-spiller på vej til Rusland

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Vejle-angriber nærmer sig angiveligt et kontroversiel skifte.

Af Ole Hoffskov

Det er de færrste, der har lyst til at tage til Rusland i disse tider, men russisk fodbold ser ud til at blive næste destination for Vejle-angriberen Andrés Ponce.

Flere russiske medier - herunder sports.ru - skriver, at den 26-årige forward er på vej fra Nørreskoven til FK Akron Togliatti, der spiller i Ruslands næstbedste række. 

For Andrés Ponce er Rusland ganske velkendt territorie, og FK Akron Togliatti kan blive angriberens fjerde arbejdsgiver i landet. Tidligere har han tørnet ud for Anzhi, Akhmat Grozny og Rotor Volograd.

Hvis Andrés Ponce skifter til FK Akron Togliatti, vil det helt sikkert medføre en masse løftede øjenbryn. Et lignende eksempel finder man i Norge, hvor midtbanespilleren Mathias Normann i sommer skiftede til Dynamo Moskva - som en konsekvens meddelte landstræner Ståle Solbakken omgående, at Normann ikke længere er aktuel for det norske landshold. 

Andrés Ponce var på banen i samtlige kampe for Vejle i efteråret, og han scorede tre mål i NordicBet Ligaen - alle tre kasser faldt i et opgør mod Næstved. 

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE