• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Pelle Kirchner

Legende retur til EfB? Vil altid være interessant

Foto: Getty Images

Jonas Knudsen kan snart vende hjem til Esbjerg. Det kan administrerende direktør i EfB, Jens Hammer Sørensen, i hvert fald ikke afvise overfor Tipsbladet.

Af Pelle Kirchner

Der kan være godt nyt på vej til Esbjerg fB-fans. 

Jonas Knudsen kan nemlig være på vej hjem til den jyske vestkyst, hvor han startede sin aktive seniorkarriere tilbage i 2010. 

Nu siger kalenderen 2023, Jonas Knudsen er blevet 31 år, og karrieren synger på sidste vers. Det gør den i Malmö FF, hvor han står bagerst i køen til spilletid og ikke har spillet en gældende kamp i mere end et år. Derfor skal han snart til at se sig om efter en ny klub, når kontrakten med de nykårede svenske mestre udløber den 31.december. 

Men i Esbjerg har man bestemt ikke glemt sin tidligere profil. Det bekræfter administrerende direktør i EfB, Jens Hammer Sørensen, der åbner op for muligheden for at hente sin tidligere profil hjem. 

- Vi er altid interesserede i tidligere EfB'ere. Dem følger vi alle steder. Jonas Knudsen er en god ven af huset og har været en rigtig god EfB-spiller igennem en årrække. Han vil altid være interessant for os, fortæller Jens Hammer Sørensen til Tipsbladet. 

Men EfB-direktøren har ikke decideret travlt med at hente sin tidligere profil hjem til Esbjerg. 

- Lige nu er vi i en situation, hvor vi er rigtig glade for vores førsteholdstrup. Vi er inde i en rigtig god sportslig periode, hvor vi har en masse unge spillere, der kommer frem i verden. Vi er ikke i en situation, hvor vi kigger på at hente ham ind. 

Så er det helt udelukket, at I henter Jonas Knudsen hjem til EfB?

Nej, jeg har været i gamet så længe, og man skal aldrig være kategorisk i fodbold, men lige nu er han ikke på tegnebrættet, afslutter Jens Hammer Sørensen overfor Tipsbladet. 

Jonas Knudsen står noteret for 150 kampe for EfB og syv A-landsholdskampe for Danmark.