• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Okstrøm

Lyngby om Kornvig-salg: Havde ikke set det komme

Foto: Getty Images

Der er ingen tvivl om, at Emil Kornvig stadig er velkommen i Lyngby.

Af Oliver Okstrøm

1. divisionsklubben Lyngby har mandag solgt den unge midtbanespiller Emil Kornvig til Serie A-klubben Spezia, som i samme øjeblik har lejet ham ud til SønderjyskE. Sådan et salg havde Lyngby-talentchef Nicas Kjeldsen ikke lige regnet med.

Det fortæller han i et interview om Kornvigs skifte på Lyngbys hjemmeside.

- På nær af et kort smut til FC København i ungdomsårene har Emil Kornvig været her i klubben og er en rigtig Lyngby-dreng. Det er gået rigtigt stærkt for ham, og da vi forlængede med ham i vinter, var det fordi, vi ikke var i tvivl om, at talentet kunne bære, og han passede ind i strategien med at give vores egne drenge flere minutter, siger han og fortsætter:

- Når 'Korn' så alligevel allerede skal videre, er det nok lidt tidligere, end nogen af os havde set komme, men andre har nu også fået øjnene op for de gode takter, han viste i foråret her i Lyngby og på ungdomslandsholdet, lyder det fra Nicas Kjeldsen.

Det forventes, at Spezia betaler omkring syv millioner kroner for Kornvig, og selvom det ikke bliver bekræftet, så fortæller talentchefen, at det var et meget seriøst bud.

- Vi blev i fællesskab enige om, at det var en god chance at gå efter for både Lyngby og Korn. Vi kan kun takke ham for indsatsen i klubben, og vi ønsker ham alt det bedste. Vi håber også, at han en dag vender hjem igen. Uanset om det bliver som spiller, fan eller måske medejer. Velkommen er han altid, fortæller Kjeldsen om den 20-årige spiller.

At SønderjyskE er endt med at få fingrene i Kornvig gør mandagen til en meget speciel dag for sønderjyderne. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020