• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Officielt: SønderjyskE lejer solgt Lyngby-spiller

Foto: SønderjyskE

SønderjyskE har fået midtbaneforstærkning på plads.

Af Victor Risager

En transferkabale er gået op mandag aften.

SønderjyskE henter således midtbanespilleren Emil Kornvig på en lejeaftale fra Spezia, efter at italienerne har købt ham fra Lyngby Boldklub. Det bekræftes af de to danske klubber.

I SønderjyskE glæder man sig over, at man på denne måde nyder godt af samarbejdet med Spezia, der har samme ejere som Haderslev-klubben. 

- Det er en fantastisk nyhed, at vi kan præsentere et af de største danske talenter i Emil Kornvig som ny SønderjyskE-spiller. Han passer perfekt ind i vores nye aktive spillestil og vil komplementere vores nuværende trup, samt øge niveauet til både træning og kamp.

- Det er en meget speciel dag for SønderjyskE, da det er første gang, vi direkte i offentligheden kan påvise værdien af vores udenlandske samarbejdsklubber. Vi har længe været bevidste om denne værdi, men beviset er nu klart, efter vi har kunne tilknytte en eftertragtet spiller som Emil Kornvig til vores fodboldfamilie. Det er en unik mulighed for både spiller og klub, og vi ser meget frem til, at han nu kan udvikle sine kvaliteter yderligere i klubben, siger direktør Jonas Lygaard til SønderjyskE's hjemmeside. 

Også spilleren selv glæder sig over løsningen. 

– Jeg kan rigtig godt lide denne model. Jeg kommer til SønderjyskE, hvor jeg skal udvikle mig yderligere og få noget læring og mere hår på brystet, så jeg kan få noget mere rutine, inden jeg skal ud i den store verden og spille. Jeg synes, det her er et spændende projekt, og jeg har fået et rigtig godt indtryk af SønderjyskE, så jeg glæder mig til at komme i gang, siger Emil Kornvig.

Emil Kornvig, 21 år, spillede 24 kampe i Superligaen i sidste sæson for Lyngby Boldklub. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020