Video : Tipsbladet
1. division

Martin Retov tager Brøndby-kending med til Horsens

AC Horsens har fået en ny assistenttræner, som Martin Retov kender særdeles godt fra tiden i Brøndby.

Jimmy Brinksby er ny assistenttræner i AC Horsens.

En træner, der da også kender den nyudråbte cheftræner i klubben, Martin Retov, ganske godt. 

De har nemlig en fælles fortid i Brøndby, hvor Jimmy Brinksby var chefanalytiker i klubben tilbage i 2020 og 2021, hvor de blå-gule fra Vestegnen vandt det danske mesterskab med Martin Retov som assistenttræner. 

Det er da også en mand, som Martin Retov har håndplukket. 

- Martin Retov har peget på Jimmy Brinksby som assistenttræner, og der er ingen tvivl om, at han med sine menneskelige og fodboldfaglige kvaliteter bliver en kompetent del af vores trænerstab, hvor vi i forvejen har mange stærke ressourcer, siger direktør Kristian Nielsen til AC Horsens hjemmeside. 

Den nye AC Horsens-assistent tiltræder AC Horsens fra næste sæson, hvor han kommer fra en stilling i Næstved, hvor han i øjeblikket figurerer som talentchef, men har - foruden tiden i Brøndby - også fortid på det danske U21-landshold som chefanalytiker. 

Hovedpersonen selv ser da også frem til samarbejdet med hans tidligere kollega i Brøndby. 

- Jeg synes, AC Horsens er i gang med et vildt spændende projekt, og jeg har en meget god mavefornemmelse efter at have talt med Bill Binnie, Kristian Nielsen og Martin Retov. 

- De har spændende planer med klubben, og det vil jeg gerne være en del af – om ikke fra dag ét – så fra dag to, hvor AC Horsens skal løftes op til at være en fast bestanddel af Superligaen, lyder det fra Jimmy Brinksby. 

I Horsens har Jimmy Brinksby fået en kontrakt, der løber frem til sommeren 2028.