• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Obaida El-Itr

Mikkel Thygesen bliver cheftræner

Foto: Getty Images

2. divisionsklubben FC Roskilde har ansat Mikkel Thygesen som ny cheftræner.

Af Obaida El-Itr

Mellem 2015 og 2019 tørnede Mikkel Thygesen selv ud for FC Roskilde, og nu er den tidligere Brøndby-spiller tilbage i klubben.
Denne gang i rollen som cheftræner.

Klubben fra domkirkebyen meddeler, at Thygesen, som i vinter stoppede som assistenttræner i NordicBet Liga-klubben FC Helsingør, allerede havde sin første arbejdsdag mandag.

Til klubbens hjemmeside siger Thygesen blandt andet:

- Min målsætning på klubbens vegne, er den samme målsætning som klubben allerede har meldt ud. I indeværende sæson handler det om at slå sig fast i top 6, inden vi forhåbentlig kan spille med om oprykning i næste sæson. Ambitionen er at udvikle holdet og udvikle den enkelte spiller. Jeg ønsker at være den bedste udgave af mig selv, og jeg vil gøre alt for, at spillerne bliver det samme.

- Jeg kender gamet og jeg har erfaring fra min egen karriere som fodboldspiller. Jeg ved hvordan det er at løbe rundt på banen, jeg ved hvordan det er i pressede situationer og jeg tror, at mit kendskab kan bringe os langt.

FC Roskilde indtager i skrivende stund tredjepladsen i 2.division.

Som aktiv spiller nåede Thygesen 268 Superliga-kampe, 191 af dem i FC Midtjylland-trøjen. Han var også i udlandet og står noteret for fem kampe for Mömchengladbach.

Han har fire landskampe på cv'et.