Video : Tipsbladet
1. division

Millionhandel: Dansk klub detaljer fra profilsalg

Vendsyssel FF er meget tæt på at sælge sin dygtige målmand Marcus Bundgaard til udlandet.

Transfervinduet i Danmark er ganske vist lukket, men i eksempelvis Sverige og Norge handles der fortsat på livet løs.

Og det er nu meget tæt på at kaste en transfer af sig mellem Vendsyssel FF og Elfsborg.

Det kan Tipsbladet afsløre.

Ifølge vores oplysninger er Vendsyssel FF detaljer fra at sælge sin dygtige målmand Marcus Bundgaard til det svenske tophold for i omegnen af to millioner danske kroner. Dertil kommer en pæn videresalgsklausul i lejet 15-20 procent.

Det er altså et beløb på den helt høje hylde for Vendsyssel FF, hvis tidligere rekordsalg er Tobias Ankers skifte til AGF sidste sommer for omkring 2,8 millioner kroner. En pris Tipsbladet kunne afsløre.

Wessam Abou Alis skifte til IK Sirius for omkring et år siden lå også på omkring de to millioner kroner, men er selvfølgelig steget betragteligt gennem videresalgsklausuler efter hans kæmpeskifte til Al Ahly.

Med andre ord er det forventede salg af Marcus Bundgaard rigtig flot og sender et signal om, at Vendsyssel FF ikke lader sine profiler gå for småpenge. Dog kan der godt gå lidt tid, før Marcus Bundgaard officielt bliver præsenteret i Elfsborg.

Det skyldes, at Vendsyssel FF skal have en afløser på plads. Ham kan man bare ikke gå ud at købe, da transfervinduet i Danmark er lukket. Det er blandt andet nogle af disse detaljer, som Vendsyssel og Elfsborg fortsat er i dialog om.

Går salget af Marcus Bundgaard som ventet igennem, vil Mads Krogsøe Eriksen være den eneste tilbageværende keeper i førsteholdstruppen.

For nyligt sagde Vendsyssel FF nemlig også farvel til Nicolai Vistisen, der forfølger en mulighed i færøske FC Hoyvik.

Marcus Bundgaard, 22 år, kommer til et Elfsborg-mandskab, der i sidste sæson kæmpede med til det sidste om guldet. Det var blandt andet på grund af en storspillende Hákon Rafn Valdimarsson i buret.

Ham har Elfsborg solgt til Brentford, mens der også var interesse fra FC København. Nu skal Marcus Bundgaard så krydse sundet for at konkurrere med Melker Uppenberg og Isak Pettersson om spilletiden mellem stængerne hos de svenske vicemestre.

Marcus Bundgaard har spillet de seneste to år i Vendsyssel FF og har en fortid i blandt andet AaB og Jammerbugt FC. Hans kontrakt med Vendsyssel FF stod til at udløbe næste sommer.