• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Ole Hoffskov

Niels Lodberg indstiller karrieren

Niels Lodberg indstiller karrieren

Niels Lodberg indstiller sin aktive karriere og helliger sig 100% til jobbet som assistenttræner i AC Horsens.

Af Ole Hoffskov

Den mangeårige Superliga-profil Niels Lodberg har snøret støvlerne for sidste gang. Efter en lang karriere i dansk fodbold, hvor han har tørnet ud for Ringkøbing, Lyngby, FC Nordsjælland, SønderjyskE og AC Horsens har han i en alder af 35 valgt at indstille karrieren.

Dermed blev AC Horsens, hvor han har tilbragt størstedelen af sin karriere, også hans sidste klub. Han forlader dog ikke helt Den Gule Fare. Niels Lodberg fortsætter således som assistenttræner for Bo Henriksen.

- Jeg har overvejet situationen et stykke tid og vendt det med min familie og selvfølgelig også med Bo Henriksen. Jeg er rigtig glad og stolt over det jeg har opnået i min aktive tid som spiller, men jeg kan mærke det er det rigtige tidspunkt for mig at stoppe den aktive karriere nu. Holdet har præsteret rigtig flot i efteråret, og vi har ikke ønsket at bringe mit stop i fokus, da holdet og resultaterne altid kommer i første række. Nu kan jeg fokusere 100 % på assistenttrænerjobbet, hvor der er masser af spændende opgaver, der skal løses. Det er ikke bare at gå ud banen og være træner. Der ligger masser af arbejde bagved med planlægning, analyser og scouting som nogle af opgaverne, siger Niels Lodberg til AC Horsens' hjemmeside.

Niels Lodberg nåede 252 kampe for AC Horsens.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Randers FC
Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro har vundet de seneste tre hjemmekampe og kæmper nu for at komme væk fra sidstepladsen, mens Randers FC omvendt ...

Mere Superliga

Fokus