Video : Tipsbladet
1. division

Ingen motivation: Stopper som træner i dansk klub

Der er nu kommet endnu et kapitel i Jammerbugts historie.

Det endte med nedrykning til 2. division for Jammerbugt FC i den seneste sæson, hvor der ikke har været så få tvivlsomme sager. Klubben er blandt andet blevet begæret konkurs, ligesom administrationen har forladt klubben.

Nu gælder det også cheftræner-posten, hvor Nabil Trabelsi ikke længere kommer til at være en del af klubben. Det fortæller klubbens ejer Klaus-Dieter Müller i et interview med Nordjyske.

Her peger han på, at Trabelsi er i gang med, at tage sin UEFA Pro-licens, som kræver, at han er væk fra Pandrup, hvor klubben holder til, og derfor vil der være en anden rolle til ham i fremtiden. Det er dog ikke præciseret, hvad det skal være.

Nabil Trabelsi fortæller desuden til samme medie, at han mistede motivationen til at have jobbet i løbet af foråret.

-Dengang jeg sagde ja, var det mest for at hjælpe Bo Zinck og klubben. Bo lovede at blive som sportslig ansvarlig, så derfor sagde jeg ja til at være cheftræner, siger han og fortsætter:

- Min plan har været, at jeg ville se tiden an, og nu er sæsonen færdigspillet, og der har været nogle ting, jeg ikke har været tilfreds med. Desuden har jeg et ønske om at prioritere min træneruddannelse, så derfor fortsætter jeg i en ny rolle i klubben, lyder det fra Nabil Trabelsi til avisen.

Det er nu planen, at der er to nye trænere på vej, som der skulle kunne fortælles mere om i næste uge. Dertil skulle der være 11-12 spillere på kontrakt.

Ejer Müller har endvidere været ude og melde, at alle spillere har fået deres løn. Læs mere om det her.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.