• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Okstrøm

Nyoprykkere snupper ung FCM-spiller

Foto: Getty Images

Nykøbing FC har fået fingrene i 19-årige Simon Madsen.

Af Oliver Okstrøm

I FC Midtjylland ser det i øjeblikket ud til, at man er ved at rydde op blandt de unge spillere, som ikke kommer til at få muligheden for at komme i betragtning til førsteholdet, og nu har 19-årige Simon Madsen fundet en ny klub.

Det bliver Nykøbing FC, hvor han er kommet på en tre-årig kontrakt med dem kommende 1. divisionsklub. Det skriver klubben på dens hjemmeside, hvor manager Claus Jensen viser stor glæde over, at de kan få Simon Madsen tilbage klubben, som han forlod i 2017 for at prøve sig af som ungdomsspiller i FCM.

- Det er dejligt at have Simon tilbage. Han er en fantastisk ung gut med et stort potentiale, som jeg ser meget frem til, at vi sammen for alvor skal til at udfolde nu, siger han og fortsætter:

- Vi har med glæde fulgt Simon siden han tog til FC Midtjylland, hvor han har de seneste fire år har udviklet sig i et topmiljø i DK, og jeg er meget glad for, at han nu kommer tilbage og kan videreudvikle sit talent på senior niveau i sin barndomsklub, lyder det fra Claus Jensen.

Den tidligere landsholdsspiller peger endvidere på, at det er fuldstændig i tråd med deres strategi om, at de skal være lokalt forankrede.

Selv har han da også godt humør på over skiftet tilbage til Falster-klubben.

- Det er mega fedt, at NFC er tilbage i NordicBet Ligaen, men også lige så meget, at klubben ikke bare stiller sig tilfreds med at være dér. Der er store ambitioner, og det kan jeg rigtig godt lide. Klubben passer på rigtig mange områder rigtig godt til mig, fortæller Madsen.

Han er ikke den første unge spiller, som forlader FCM denne sommer. Det gælder også Frederik Ørsøe Christensen, som er taget til Viborg. Læs mere om det her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020