Video : Tipsbladet
1. division

Officielt: Henter angriber i FC Midtjylland

FC Midtjyllands Frederik Heiselberg skal i den kommende sæson score sine mål i 1. division.

Med indkøbet af Cho Gue-sung er vejen til spilletid ikke blevet kortere for FC Midtjyllands angriber Frederik Heiselberg.

Derfor skal han i den kommende sæson score sine mål i 1. division hos AC Horsens. Det bekræfter klubben på sin hjemmeside.

Den 20-årige angriber har sat sin underskrift på en lejeaftale for hele den kommende sæson, hvor målsætningen bliver at rykke retur i Superligaen.

- Først og fremmest er lejeopholdet i AC Horsens en god mulighed for at udvikle mig endnu mere i en super god klub med et højt ambitionsniveau. Min ambition er selvfølgelig at score en masse mål og være en del af et hold, der skal rykke op i denne sæson, og det er et fantastisk match for mig og AC Horsens, siger Frederik Heiselberg.

Sportschef i AC Horsens, Niels Erik Søndergaard, glæder sig også over aftalen med den unge angriber.

- Vi har ikke lagt skjul på, at vi har været på udkig efter en angriber, og ham har vi fundet i Frederik Heiselberg, der er en vaskeægte 9’er, som både kan spille alene på toppen eller ved siden af en angriber. Han har altid været et stort talent og har scoret mange mål på alle U-holdene, og han viste sig flot frem på lejeophold i FC Fredericia, inden FC Midtjylland hentede ham hjem igen.

- Han har siden spillet 10 superligakampe og to europæiske kampe, men der er som altid hård konkurrence i FC Midtjylland, og han skal som ung spiller fortsat udvikle sig med masser af spilletid. Det får han mulighed for hos os, og vi glæder os over at få en stærk angriber, der bevæger sig godt i feltet og er en klinisk afslutter.

Udover Frederik Heiselberg råder AC Horsens også over Anders K. Jacobsen, som man for nyligt forlængede aftalen med frem til 2025. Frederik Heiselberg har sin første træning i AC Horsens i dag.