Video : Tipsbladet
1. division

På rov i Norge: AaB henter U-landstræner

Den tidligere Superliga-klub har hentet ny træner ind til teamet omkring Oscar Hiljemark.

Det er med oprykning for øje, at nordjyderne AaB snart tager hul på NordicBet Ligaen.

Efter den skuffende nedrykning fra landets bedste række skal AaB forsøge at komme tilbage til Superligaen, og i de bestræbelser har AaB nu ansat en dygtig træner til teamet omkring Oscar Hiljemark.

Hiljemark blev ny træner for AaB, efter man havde fyret træner Erik Hamrén. Men svenskeren formåede ikke at redde klubben.

Den nye mand, som AaB har hentet til trænerteamet, er 44-årige Mathias Haugaasen, der med øjeblikkelig virkning er blevet ansast i klubben som assistenttræner for Oscar Hiljemark.

Haugaasen var norsk U20-landstræner, men skifter altså den stilling ud med en stilling som assistenttræner i AaB.

- Det har været vigtigt for os, at vi fandt den rette person til at være assistenttræner i AaB, og derfor har vi været igennem en grundig proces, hvor vi blandt flere kompetente kandidater er endt med en meget stærk profil i Mathias Haugaasen.

- Mathias kommer med erfaring både fra professionelle miljøer og talentudviklingsmiljøer, hvilket gør, at han passer til vores strategi med fokus på udvikling af egne talenter og implementeringen af unge spillere på vores førstehold, siger Ole Jan Kappmeier, der er AaB's sportsdirektør.

Også Fynn-Cedric Bach er blevet tilknyttet AaB's trænerteam, fremgår det af klubbens hjemmeside. Han er analytiker.