• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Mikkel Fuhr Nielsen

Planen er et skifte: Bred interesse fra Danmark

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

I løbet af de seneste sæsoner har Arbnor Mucolli broderet sig gennem modstandernes defensiv i Superligaen og 1. division. Nu trækker det imidlertid op til et salg, siger han til Tipsbladet.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Vejle Boldklubs skal i næste sæson spille i 1. division, da Superliga-overlevelsen mislykkedes i fjord.

Kampen om at vende tilbage til den bedste danske række kan meget vel blive uden en af holdets profiler, da Arbnor Mucolli til Tipsbladet fortæller, at planen er, at han skal skydes afsted denne sommer.

- Klubben vil helt sikkert gerne tjene nogle penge på mig, så det virker også til, at det skal være nu. Det er i hvert fald planen. Jeg tænker heller ikke, at klubben ønsker at jeg skal gå gratis. Det vil være en dårlig case.

Arbnor Mucolli har et år tilbage af sin aftale med Vejle Boldklub, så det er denne sommer, at de kan tjene de helt store summer på ham. Ekstra Bladet har tidligere nævnt et prisskilt på 10 millioner kroner og stor interesse fra blandt andet Superligaen.

- Jeg ved, at der er en masse interesse fra ind- og udland, så det kunne være interessant at prøve noget nyt. Men det handler ikke kun om mig, da der er flere parter, som skal blive enige.

- Jeg er ikke typen, der udelukker noget. Jeg vil heller ikke sige, at jeg ikke kan se mig selv spille i en anden dansk klub. Helt generelt vil jeg gerne se, hvor langt jeg kan føre det, siger han til Tipsbladet.

Arbnor Mucolli, 23 år, har siden 2017 været en del af førsteholdet i Vejle Boldklub. De seneste år har han udviklet sig til en stor profil for klubben. Det har også sikret ham sin landsholdsdebut tidligere på foråret.

I denne sæson er det blevet til 31 kampe, fem mål og fem assists for Vejle Boldklub.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.