• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Rygtet til DK: Det vil være et chok at miste ham

Foto: Getty Images

Islandske Viktor Einarsson har tidligere flirtet med dansk fodbold. Hans træner ved ikke, om han bliver i klubben i dette transfervindue.

Af Anders Dehn

I december kunne det islandske medie fotbolti.net fortælle, at der havde været dansk interesse for midtbanemanden Viktor Einarsson. Det skulle angiveligt være Lyngby Boldklub, der var ude efter ham.

Einarsson endte med at blive i Breidablik, men nu begynder spekulationerne om hans fremtid på ny. Hans cheftræner, Oskar Thorvaldsson, siger, at han ikke ved, om Einarsson bliver i klubben i januar.

- Hvis han skifter, håber jeg, at han kommer til et godt hold, og at han får mulighed for at spille på et højere niveau end Breidablik, siger træneren ifølge fotbolti.net.

Thorvaldsson vil selvsagt gerne beholde Einarsson, som han betragter som en af holdets bedste spillere. Men hvis tiden er inde til et skifte, kommer træneren mildt sagt ikke til at stå i vejen.

- Det vil være et chok at miste ham, men samtidig er det med ham som med alle andre: Hvis de er klar til at tage næste skridt, vil vi støtte dem og selv køre dem i lufthavnen, siger han.

Spørgsmålet er så, om eksempelvis Lyngby Boldklub stadig er interesseret. Det er ikke mange uger, siden cheftræneren slog fast, at man islandske spillere på radaren.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020