Video : Tipsbladet
1. division

Rygtet til Superligaen: Vil være underligt andet

Hillerød-manager Christian Lønstrup bliver ofte sat i forbindelse med ledige trænerjobs i Superligaen, og han fortæller til Tipsbladet, at det er forståeligt grundet klubbens resultater.

Den tidligere Superliga-træner Christian Lønstrup har stor succes i Hillerød Fodbold. 

Han førte blandt andet mandskabet til en imponerende syvendeplads i NordicBet Ligaen i den seneste sæson.

Succesen giver også genlyd i Superliga-klubber. 

Næsten hver gang, at der er et ledigt cheftrænerjob i Superligaen, popper Lønstrups navn op som en mulig kanditat. 

Hillerød-manageren siger til Tipsbladet, at han godt kan forstå, at klubber i den bedste række kigger hans vej.

- Jeg synes ikke, at jeg har afsluttet tingene i Hillerød endnu. Jeg tror, at de næste år kan blive rigtig, rigtig spændende, og det kan man også se på den udvikling, som er. Det er selvfølgelig altid positivt, at jeg bliver sat i forbindelse med forskellige klubber, men sådan vil det altid være.

- Med de resultater, som vi har vist igennem flere sæsoner, vil det også være underligt andet. Jeg er ikke på udkig efter ny arbejdsgiver, men man ved ikke, hvad der sker i fodbold. Tingene kan ændre sig fra dag til dag, men jeg er meget glad for at være der, siger Christian Lønstrup til Tipsbladet.

Artiklen fortsætter under billedet.

Her ses Christian Lønstrup (til venstre) med Roy Hodgson i forbindelse med en kamp i 2018. Foto: Alamy

Føler mig værdsat
Den tidligere Superliga-træner trives godt i NordicBet Ligaen, hvor han får lov til at føre sine idéer ud i livet.

- Jeg har været i Hillerød i tre et halvt år, og jeg har det fint. Jeg har meget at se til, da jeg skal trimme vores trup hver eneste halvsæson. Vi prøver at flytte på hele vores system. Nu går vi på deltidstræning, og faciliteterne bliver bedre. Det eneste minus er, at vi ikke har en rigtige hjemmebane, da vi spiller i Farum, men jeg har det godt.

- Jeg synes, at klubben responderer godt på de ting, som jeg byder ind med og de krav, som jeg stiller til klubben. Så længe jeg føler det, så føler jeg mig værdsat. Jeg er meget tilfreds, siger Hillerød-manageren til Tipsbladet.

Lyngby har lige haft en ledig cheftrænerpost, men Christian Lønstrup vil ikke kommentere, om han har været i kontakt med Superliga-klubben. Lyngby har i stedet for ansat Morten Karlsen. 

Udover Hillerød har 53-årige Lønstrup en fortid som cheftræner i FC Helsingør og FC Roskilde. 

Hillerød indleder sæsonen mod Hobro 21. juli.