• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Nicklas Grodt Degn

Seriehold efter pokalhistorie: Det gjorde ondt at læse i medierne

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Det var ikke rart at være offer ekstra bevågenhed i løbet af ugen, hvor Jyllandsserieholdet Lystrup IF kom i vælten takket være en historie, der oprindeligt kombinerede den danske pokalturnering med Smukfest i Skanderborg.

Af Nicklas Grodt Degn

Lystrup IF har noget uvant været at finde i den danske sportspresse overskrifter i denne uge, efter en historie, der oprindelig lød, at holdet ikke kunne stille kamp til torsdagens pokalkamp, da for mange af spillerne havde meldt afbud for at tage til festivalen Smukfest i Skanderborg.

Det afviste klubben, men da havde den kuriøse historie allerede været på rundfart på internettet. Og det var ikke rart for de involverede.

- Det gjorde ondt at læse i medierne, at vi ikke kunne stille hold, og at der var spillere, der ikke kunne stille op på grund af Smukfest. På oldboysholdet blev vi spurgt, om vi kunne deltage i kampen, og jeg sagde ja med det samme. Jeg gør det for at bevare klubbens og byens ære og for alle dem, der gerne ville spille kampen, siger Søren Bertelsen, der er oldbouysspiller i klubben, til stiften.dk.

Altså kommer der alligevel til at blive spillet en pokalkamp mellem det nyligt nedrykkede Jyllandsseriehold og det nybagte 1. divisionshold Skive IK ved Lystrup Idrætscenter torsdag aften. Med deltagelse af blandt andre Søren Bertelsen, der ifølge stiften.dk spillede oldboyskamp så sent som onsdag.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Optakt: Brøndby - AGF

Der venter endnu et topopgør, der kan få stor betydning for begge hold. Et nederlag kan koste dyrt i tabellen.

Mere Superliga

Fokus