• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Kenneth Jensen

SIF-boss: Vi har haft nødaftale med et par klubber

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Flere klubber har henvendt sig med et ønske om at låne banen i Silkeborg, hvis det ikke er muligt at spille på egen bane.

Af Kenneth Jensen

Tirsdag fortalte Divisionsforeningen til Ekstra Bladet, at man har henvendt sig til Silkeborg IF og FC Nordsjælland for at høre nærmere om muligheden for at benytte de to kunstgræsbaner, hvis der er klubber i Superligaen, der ikke kan spille på egne baner.

Og nu fortæller Silkeborgs administrerende direktør Kent Madsen så, at Silkeborg ikke er afvisende over for at lade andre benytte stadion. Det gør han i et interview med Midtjyllands Avis.

Kampprogrammet er så presset i denne sæson, at det er tæt på umuligt at vride flere kampdage ud af kalenderen, og derfor skal man for alt i verden søge at afvikle kampene.

Til at indlede foråret er det dog foregået på tvivlsomme baner rundt omkring. Banen i Vejle har set skidt ud, banen i Odense så forfædelig ud senest, og også i både Haderslev og Horsens har der været store udfordringer med et græstæppe, der mest af alt ikke egnede sig til fodbold.

Og det er altså årsagen til, at Divisionsforeningen har arbejdet med nødplaner.

Silkeborg IF-direktør Kent Madsen fortæller, at der allerede har været klubber, som man har lavet aftaler med.

- Jeg tror ikke, at jeg afslører store statshemmeligheder ved at sige, at vi har haft en form for nød-aftale med et par af de klubber, der har været udfordret med deres bane. Hvis det blev nødvendigt, kunne de rykke deres kampe til Silkeborg, men det blev det så ikke, siger Kent Madsen til Midtjyllands Avis.

De klubber kunne meget vel være hold som Vejle, Horsens og SønderjyskE. Tre klubber, der har været udfordret.

Claus Thomsen kunne tirsdag fortælle, at man ikke har indgået aftaler mde FCN og SIF, men at man har dialogen. Du kan læse meget mere om Superligaens nødplan ved at klikke her.

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus