• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Okstrøm

SIF-spiller: Oprykning hjemme hvis vi slår Esbjerg

Foto: Getty Images

For Mark Brink står det klart, at oprykningen til Superligaen er i hus for Silkeborg, hvis de slår Esbjerg i deres næste kamp.

Af Oliver Okstrøm

Det er ikke kun i Superligaen, at der er meget, som kan blive sat på plads i den kommende spillerunde. Sådan er det også i den næstbedste række, hvor Silkeborg torsdag skal mødes med EfB.

Her er Silkeborg i øjeblikket syv point foran vestjyderne, og hvis man spørger SIF-spilleren Mark Brink, så er sagen klar. Det vil være sat på plads med en Silkeborg-sejr, fortæller han i et interview med JydskeVestkysten.

- Nej, så er det afgjort, og det er selvfølgelig det, vi går efter, lyder det fra Brink, som tidligere har spillet for netop EfB.

Derudover peger han på, at mindre også godt kan være acceptabelt for dem i kampen om oprykning, hvor der forinden torsdagens opgør resterer fem kampe af sæsonen. Et uafgjort resultat vil være til at leve med, mener han. 

Det skal gerne blive en fordel for dem, forklarer han. I så fald vil de kunne spille mere frit, som Brink mener, at silkeborgenserne har haft svært ved på det seneste. Mark Brink fastslår dog også, at Silkeborg har været gode til at vinde de 'grimme kampe', som har været medvirkende til, at man har hentet 31 point i de seneste 11 kampe. 

Dertil forstærkede Silkeborg sig med Nicklas Helenius i vinterpausen, som har haft stor betydning. Samtidig blev det også til tilgange af Tobias Salquist til midterforsvaret og Patrik Gunnarsson til pladsen mellem stængerne.

I EfB har der desuden været godt med drama på det seneste, hvor vrede fans jagtede sportschefen. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus