• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Oliver Okstrøm

Skidt forhold til sportsdirektør: Vi har løst det

Foto: Getty Images

Sønderjyskes sportsdirektør Esben Hansen fortæller nu, at man har fået løst problemerne mellem hinanden.

Af Oliver Okstrøm

Venstrebacken Marc Dal Hende har fredag forlænget sin aftale med Sønderjyske med ét år, så den udløber i 2024. Der var dog ikke meget, der tydede på, at det kunne lade sig gøre tidligere på sæsonen.

Det fortæller klubbens sportsdirektør Esben Hansen i et interview med Der Nordschleswiger.

- Det var ikke forventet i starten af sæsonen, at det ville ske. Kommunikationen mellem mig og Marc har ikke altid været supergod, og det tager jeg ansvaret for, siger han og fortsætter:

- Men den er blevet genoprettet, og det glæder mig, for det andet var ikke godt for os og ikke godt for klubben. Vi har løst det og er nået til et punkt, hvor vi begge synes, at det er en god idé at fortsætte sammen, lyder det fra Esben Hansen.

Han peger endvidere på, at det er ankomsten af cheftræner Thomas Nørgaard, der har haft meget med sagen at gøre, og det har ændret deres syn på Dal Hendes rolle, som bliver set som en klubkaptajn, der ikke nødvendigvis behøver spille 80 procent af alle kampe.

På Sønderjyskes hjemmeside fortæller Dal Hende selv, at han er meget glad for forlængelsen, og at Sønderjyske Fodbold betyder meget for ham.

- Det er et spændende projekt at være en del af. Vi er på rette vej i forhold til den store oprydning, der har været, og nu er der udelukkende folk i klubben, som vil Sønderjyske Fodbold det bedste. Som en af de rutinerede spillere vil jeg også gerne gå forrest og tage ansvar for de ting, der foregår i omklædningsrummet og på banen, siger Dal Hende, der glæder sig til en ny sæson.

I Sønderjyske er der desuden en spiller, som bliver sat i forbindelse med FCM. Læs mere om det her.